Over ons

Patisserie & Chocolaterie Boom biedt jou een streling voor oog en smaak.

Ons assortiment bestaan uit o.a. luxe desserttaarten, gebakjesmacarons, eclairs, bonbons, truffels, chocoladerepen en koek- en suikerwerk van topkwaliteit. Op aanvraag maken wij de mooiste én lekkerste bruids- en verjaardagstaarten. De productlijnen worden aangepast aan het seizoen, verfrissende en koele smaken in de lente en zomer, donkere en krachtige smaken in de herfst en winter.

Patissier, Wim Boom werkt met uitdagende en traditionele smaakcombinaties en met verschillende structuren. Zijn productie is van eigen creativiteit en/of geïnspireerd door de beste patissiers uit Parijs. Hij werkt uitsluitend met de beste grondstoffen. De chocolades die hij gebruikt zijn fairtrade en worden gewonnen uit cacaobonen afkomstig van verschillende werelddelen. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse kruiden, vruchten en extracten. Geen toevoeging van kunstmatige geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen, géén opspuiting van gelei. Alles eerlijk, vers, puur en ambachtelijk. Je proeft het meteen!

Onze patisserie is gevestigd aan de Slijkstraat 16a te Weesp. Wij werken uiterst transparant dus laten onze bezoekers zien hoe wij werken; in onze winkel kunt u de productieruimte zien waar mooie producten door Wim worden bereidt. Is Wim aanwezig, is hij óf anders de winkelmedewerk(st)er altijd bereid om uw vragen over de producten te beantwoorden. 

Op dit artikel kunt u lezen dat de familie Boom vier generaties lang een band heeft met de gesloten chocoladefabrieken van Van Houten. In onze winkel en webshop zijn diverse producten verkrijgbaar waarin de Van Houten cacao is verwerkt waaronder ook het vergeten Van Houten Weesperkoekje 'de Weesperrostjes' uit het Van Houten Winterreceptenboekje van 1934. 

Patisserie & Chocolaterie Boom biedt tevens interessante mogelijkheden voor horecabedrijven. Producten die de dessert(kaart) een mooie upgrade geven en/of producten die perfect te combineren zijn bij een kop koffie of likeurtje. Heeft u een horecabedrijf neem gerust contact met ons op via info@patisserieboom.nl, ons webformulier van de klantenservice of onderstaand telefoonnummer, we kunnen samen kijken met welke producten wij uw gasten een heerlijke zoete afsluiter kunnen bieden. 

Kopje koffie?

Ook is het mogelijk om bij ons een heerlijk kop koffie of thee te benuttigen.

Kom gezellig binnen!

Openingstijden van onze winkel:

Maandag - 13:00 tot 18:00

Dinsdag t/m Donderdag - 09:00 tot 18:00

Vrijdag - 09:00 tot 18:00

Zaterdag - 09:00 tot 17:00

De laatste zondag van de maand - 13:00 tot 17:00

 

Slijkstraat 16a, 1381BA Weesp

 

Indien u een bestelling wilt plaatsen, kan dit 7 dagen in de week van 09:00 tot 19:00 uur via onderstaand telefoonnummer en/of e-mailadres:

+31 (0)294 74 50 20

info@patisserieboom.nl

 

Nearest Location

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed